Kies jouw schrijfpakket!

Bij de Schrijversacademie kun je kiezen uit verschillende schrijfopleidingen. Daarom hebben wij ook verschillende pakketten voor je samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor pakket: BASIS je leert dan verschillende schrijftechnieken en legt een stevige basis voor jouw verhaal. Of ga juist voor het pakket: EXTRA, dan heb je direct een basisopleiding met specialisatie. Dat is uiteraard voordeliger dan wanneer je na de basis bedenkt een specialisatie te willen doen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het pakket: COMPLEET. Dan krijg je naast de basisopleiding nog eens vier specialisaties erbij.

Pakket BASIS

Pakket EXTRA

Pakket COMPLEET

Creatieve specialisaties

De creatieve specialisaties bestaan uit twee modules en vier bijeenkomsten van drie uur. Deze specialisaties worden grotendeels op locatie georganiseerd. Heb je eerder een specialisatie bij de Schrijversacademie afgerond? Profiteer nu tijdelijk van 15% oud-cursistenkorting.

De kosten voor een losse creatieve specialisatie bedragen € 795. Dit bedrag is ook te betalen in 6 termijnen van € 139,10. Een creatieve specialisatie is alleen te volgen als je de basisopleiding reeds hebt afgerond. Een uitzondering hierop vormt de specialisatie Poëzie. Deze kan ook zonder basisopleiding worden gevolgd.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Colinda

Zakelijke schrijfopleidingen

Ook voor degenen die onze opleiding zakelijk willen volgen, bieden wij een aantal interessante mogelijkheden. Zowel met als zonder basisopleiding kun je bij ons zakelijke specialisaties volgen als Storytelling, Redactie en Zakelijk redigeren. Kijk vooral in ons aanbod ook naar de aantrekkelijke zakelijke Opleiding Columns & Blogs!

De zakelijke specialisaties bestaan uit drie modules en zes bijeenkomsten van drie uur. Deze specialisaties worden aangeboden in Amsterdam en Utrecht. Bel of mail ons voor de actuele startdata.

De kosten van een losse zakelijke specialisatie bedragen € 1.450,-. Dit bedrag kan ook in 8 maandelijkse termijnen van € 190,30 worden betaald.

Onze opleidingen in het kort:

  • Unieke combinatie van zelfstudie en bijeenkomsten
  • Leer het vak van schrijvers, redacteuren en schrijfdocenten
  • Leslocaties door heel Nederland
  • Basisopleiding is online te volgen
  • Inclusief vakliteratuur
  • Inclusief een online leeromgeving

Enthousiast? Schrijf je dan direct in!

Kies je voor het pakket EXTRA of COMPLEET dan hoef je je specialisaties pas te kiezen wanneer je de basisopleiding hebt afgerond.

Vragen? Neem contact op via de mail of telefonisch via 088 163 00 88.

Erkenningen

De Schrijversacademie biedt kwalitatief hoogstaande en professionele opleidingen. Bekijk hier de huidige erkenningen:

NRTO
NRTO & Geschillencommisie De Schrijversacademie is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Bekijk hier de gedragscodes en de algemene voorwaarden van de de NRTO.

CRKBO
De Schrijversacademie is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.