Het geheime talent – Laura Hendriks

Het is al de droom van deze jonge debutante sinds ze acht jaar oud was, maar nu is het dan eindelijk zover. Op negentienjarige leeftijd heeft Laura Hendriks haar eerste boek zelf uitgebracht op het onlineplatform Brave New Books.

Ze heeft aan de Schrijversacademie de specialisatie “Romans en korte verhalen” gevolgd, waar ze veel tips heeft gekregen die haar schrijfstijl en boek verbeterd hebben. Ze haalt graag het beste uit zichzelf en laat dit dan ook zien met dit boek.

Het is best bijzonder dat ze deze specialisatie gevolgd heeft, want het boek “Het geheime talent” is een Fantasyverhaal. Het verhaal gaat over een meisje, Lisa Liebers. Lisa geniet van haar tienerleven. Ze is best onhandig, zeker als ze probeert om te gaan met haar verliefdheid. Op een dag komen er aliens uit een ander Universum naar haar toe. Hun planeet wordt aangevallen door kwaadaardige aliens en zij blijkt de uitverkorene te zijn om hen te redden. Ze heeft geen idee hoe ze dit moet klaarspelen, ze weet alleen dat ze over een talent moet beschikken waarmee ze hen kan helpen. Maar wat wil ze eigenlijk zelf? Zet ze haar leven op het spel of kiest ze voor de veiligheid van haar eigen omgeving? Dat en nog veel meer keuzes staan haar te wachten.

Het boek is vanaf nu te koop op de site van Brave New Books, maar ook op Bol.com en de websites van boekwinkels in Nederland, België en Luxemburg.