Levina van Teunenbroek – auteur

Het hielp allemaal niet. De hoofdmeester van de christelijke basisschool in Amsterdam waar Levina leerling was, sprak talloze keren zijn zorgen uit over het ‘op hol slaan’ van de fantasie van zijn leerling. Gelukkig luisterden haar ouders ook niet zo goed naar deze hoofdmeester.

Zoals zoveel andere studenten aan de Schrijversacademie liep ze als kind al met een schriftje, schreef ze al haar fantasieën op. Maar het raakte op de achtergrond door het leven. Een leven met een gezin, een baan en de drukte die dat met zich meebrengt. Maar ze bleef altijd verhalen vertellen. Tot op heden doet ze dat in haar werk als pedagogisch medewerker.

Nu de eigen kinderen volwassen zijn en er meer tijd is heeft ze, aangemoedigd door een bevriend illustrator, haar eerste verhaal eindelijk op papier gezet. Samen hebben ze er met veel plezier aan gewerkt. Er werd een uitgever enthousiast en zo kwam er een droom uit. “De ridder zonder billen” ligt medio april 2020 in de boekenwinkels.

In 2019 heeft ze haar basismodules afgesloten aan de Schrijversacademie en in 2020 begint ze aan de specialisatie kinder- en jeugdboeken schrijven. Ze kan niet beloven dat het daarbij blijft.

Wil je dezelfde opleiding volgen als Levina? Klik hier voor meer informatie.