Marceline de Waard – auteur

In 2017 studeerde Marceline de Waard af aan de Schrijversacademie en begin november 2021 verscheen alweer haar vierde boek: 'Terugkeer, een Schotse eilandnovelle'. Op de foto signeert Marceline haar boek tijdens de feestelijke lancering in Schiedam. Momenteel schrijft ze aan haar vijfde boek: 'Nevels' (roman) en afgelopen voorjaar verscheen haar derde boek: 'Verlangen, en nog meer zondagverhalen'.

22 maart 2020 verscheen Thuisreis, de eerste roman van Marceline de Waard. Door de coronacrisis vond de lancering online plaats op YouTubeAmbilicious. Met Thuisreis begon zij oktober 2017, tijdens haar specialisatie aan de Schrijversacademie, anderhalf jaar later was hij af.

Daarnaast schrijft ze iedere week een nieuw zondagverhaal, dit publiceert ze op haar website: www.marcelinedewaard.nl.  Ze heeft een trouwe groep lezers, zij zeggen:

“Elke keer word ik in haar verhalen meegenomen en kan ik mij verliezen in haar personages, de landschappen en de inhoud.”

“Je voelt de wind bijna over je wangen strijken en proeft de zilte lucht van de zee als Marceline verhaalt over de kusten van Ierland of Schotland.”

“Humor, drama, thriller, ze weet het alle genres kernachtig te raken.”

"Ik heb heel veel gelezen in mijn 75 jarige leven en ik vind haar nu al heel goed, waarbij af en toe een vergelijking met de schrijfstijl van Nora Roberts zich bij mij opdringt.”

“Het is iedere zondag weer een feestje om je zondagverhaal te lezen!”

Ook organiseert zij sinds twee jaar zomers een schrijfwedstrijd met als prijs een publicatie op haar website en in een e-book. Wil je ook een keer meedoen? Hou dan haar website in de gaten, of schrijf je in via het formulier op haar website voor het wekelijkse zondagverhaal.

Wil jij ook dezelfde opleiding volgen als Marceline? Kijk op onze website voor meer informatie