Novel Rebels en Jakim Kravanja – uitgeverij en auteur

Drie succesverhalen in één. Het begint bij twee vrouwen die de opleiding Redactie volgden bij de Schrijversacademie. Ze speelden al een tijdje met het idee om een uitgeverij te beginnen. Tijdens de opleiding leerden ze Jakim Kravanja kennen, een andere student die de specialisatie Fantasy & Science-fiction volgde.

Kersverse uitgeverij en debuterende auteur.


Nu, drie jaar later, bestaat Novel Rebels Uitgevers officieel één jaar en komt het eerste deel van de trilogie Xullux uit. Achter de schermen bij Novel Rebels zitten Margreet Kloosterman en Gerda Dekker-Jongsma, die zich volop willen inzetten om Nederlandse auteurs de kans te geven die ze verdienen. De uitgeverij richt zich op het Young Adult-genre. Hun boeken zijn voor lezers vanaf 13 jaar tot iedereen die zich jong genoeg voelt om Young Adult te lezen. Jakim Kravanja werd hun eerste Rebel. Margreet en Gerda zijn ervan overtuigd dat boeken de wereld mooier maken.

Het verdoemde verbondHoe beter dan dit in de praktijk te beleven? Laat je betoveren door Het verdoemde verbond. Jakims boek komt op 15 januari 2021 uit. Het gaat over de 13-jarige Cara die in een kindertehuis woont en niet weet wat er met haar moeder is gebeurd. Haar knuffelbeer is haar enige aandenken aan haar moeder, en is ook haar enige vriend. Ze komt erachter dat ze bijzondere krachten heeft. Dat ze zelfs naar andere werelden kan reizen. Als Cara beseft dat de Demonenkoning haar moeder heeft ontvoerd, sluit ze een verbond met hem: in ruil voor haar hulp bevrijdt hij haar moeder. Er zit natuurlijk wel een addertje onder het gras...

Logo Novel Rebels UitgeversMis hem niet! Volg Novel Rebels op Facebook en Instagram voor updates. Neem ook gerust een kijkje op hun website: novelrebels.nl. Je kunt ook Jakim Kravanja volgen op de sociale mediakanalen onder de naam ‘xullux’.