Thomas Oosten – auteur

ALEC

Kesper is vier jaar oud wanneer zijn ouders op bloedige wijze worden vermoord. De dader, de voormalig commando Elena Viggon, verdwijnt levenslang achter tralies.

In de jaren die volgen groeit Kesper op onder de beschermende vleugels van Kimm. Ze kan alleen niet voorkomen dat hij in de problemen raakt. Diefstal, brandstichting, maar steeds komt hij ermee weg.

Dan komt de knappe May in beeld. Ze verandert zijn leven voorgoed.

Het verleden lijkt een plek te hebben gekregen, totdat Kesper oog in oog komt te staan met zijn grootste angst.

Over de auteur

Thomas (1992), geboren in Den Haag woont tegenwoordig in Voorburg. Schrijven doet hij het liefst met kroontjespen. Het heeft altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij bedenkt verhalen om gebeurtenissen een plek te geven. Gedichten schrijft hij om zijn gevoel op papier te zetten.

In 2018 heeft Thomas Romans & Korte Verhalen afgerond aan de Schrijversacademie, met Stefan Popa als docent. Hier werd het idee geboren waar uiteindelijk zijn eerste roman ALEC uit is ontstaan. Na het succesvol afronden van de opleiding, besluit hij de auteursnaam T.S. Oosten aan te nemen.

Aan zijn eerste roman Alec heeft Thomas ongeveer 3 jaar gewerkt. Op zijn bureau is altijd een kladblok opengeslagen voor wanneer hij nieuwe ingevingen krijgt. Hier staan ideeën in voor zijn volgende romans. Want als het aan hem ligt, komen die er zeker.

www.thomasoosten.nl