Zomeraanbod online schrijfcursussen

Is schrijven je passie en wil je er deze zomer graag meer mee bezig zijn? Dat kan! Voor de zomermaanden hebben wij een speciaal aanbod met schrijfcursussen samengesteld. Zo kun je tijdens de zomervakantie online, vanuit huis óf je vakantieadres volop aan de slag met schrijven.

Wil je meer weten over ons zomeraanbod en de inhoud van deze online schrijfcursussen? Lees dan snel verder.

Leer schrijven met een van onze zomeropleidingen

De Schrijversacademie biedt zes verschillende zomercursussen die iedereen met een schrijfambitie verder op weg helpen. Je krijgt (online) les, altijd in een vaste klas met een vaste ervaren docent die professional is in het schrijversvak.

Basisopleiding + specialisatie naar keuze

Behoefte aan schrijfles in een fysieke klas mét docent en medestudenten? Vanaf zaterdag 19 juni is dat weer mogelijk! Volg deze zomer de reguliere basisopleiding met specialisatie naar keuze in een vaste klas en met de ervaren docent Robert Haasnoot. Allereerst leer je over verschillende schrijftechnieken en leg je een stevige basis voor jouw verhaal. Vervolgens ga je aan de slag met een specialisatie naar keuze uit het reguliere aanbod.

Kies een specialisatie + startdatum 19 juni

Startdatum: zaterdag 19 juni
Locatie: Leiden
Docent: Robert Haasnoot

Online Schrijversbootcamp

Zin in een intensief zomerprogramma? Meld je dan aan voor de zomervariant van de Online Schrijfopleiding. Tijdens deze opleiding volg je vier weken een versneld en intensief programma. Deze verkorte opleiding bestaat uit zes online bijeenkomsten waarin je de vier basismodules van de Schrijversacademie doorloopt. Je leert o.a. verschillende schrijftechnieken en legt een stevige basis voor jouw verhaal.

Startdatum: maandag 5 juli
Locatie: online
Docent: Robert Haasnoot

Online workshop Research doen

Alles leren over research doen en kennismaken met auteur én docent Marian Rijk? Geef je dan op voor de online workshop Research doen. Tijdens deze workshop deelt Marian haar tips en trucs voor het interviewen van betrokkenen. Hoe verloopt de voorbereiding? Hoe open je een gesprek? Welke vragen stel je? Aan de hand van een opdracht onderzoek je de invalshoek voor een waardevol vraaggesprek.

Datum: zaterdag 17 juli
Locatie: online
Docent: Marian Rijk

Kies een specialisatie + locatie

De Schrijversacademie biedt creatieve specialisaties en zakelijke specialisaties. Denk aan romans en korte verhalen schrijven, kinderboeken of scenario tot aan zakelijk redigeren en storytelling. Welke specialisatie spreekt jou het meest aan? Kies een specialisatie en ga deze zomer nog aan de slag!

Datum en locatie: zaterdag 12 juni in Amsterdam
Datum en locatie: zaterdag 3 juli in Arnhem

Reguliere Online Schrijfopleiding

Wist je dat het basisdeel dat voor iedereen hetzelfde is nu ook los als Online Schrijfopleiding te volgen is? Deze zomer, op dinsdag 22 juni, start er weer een klas waarin je samen met docent Robert Haasnoot en je medestudenten aan de slag gaat om het maximale uit je schrijfproces te halen. Alle schrijftechnieken komen voorbij. Zo leg je een stevige basis voor jouw eigen roman of verhaal.

Datum: dinsdag 22 juni
Locatie: online
Docent: Robert Haasnoot

Vragen of direct inschrijven?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op via 088 163 00 88 (9.00-17.00 uur) of per mail op info@schrijversacademie.nl. Heb je je keuze voor deze zomer al gemaakt? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de opleiding van jouw keuze!

Inschrijven
De heer
Mevrouw


Website
Telefoon
Social Media
Advertentie
Google
Inschr.form.gids
Open dag-proefles
Viavia
(voorwaarden bekijken)

Ja, ik ontvang graag het jaarabonnement Schrijven Magazine en ga akkoord met de voorwaarden.

Ja, schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring van de Schrijversacademie

De Schrijversdag

Alle praktische aspecten van het schrijverschap komen aan de orde tijdens deze gevarieerde dag.

Kortom: wat moet je allemaal doen èn weten om professioneel auteur te worden!

Beoordeling van tevredenheid

Een leerzame opleiding, De locatie was in het literatuurhuis in `Utrecht. Stefan Popa was een enthousiaste leraar die ons de juiste begeleiding gaf, leerzame opdrachten en duidelijke feedback. Ook de feedback van medestudenten was heel verhelderend. Het is verrassend om te ervaren hoe je verhalen overkomen op andere mensen. Ik heb veel geleerd en ga nu verder met de specialisatie module column en blogs. Carolien (22 Dec)
Ideale deeltijdopleiding voor auteurs en redacteurs in spe

Ik volg nu ruim een halfjaar een opleiding via de Schrijversacademie. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen! Het lesmateriaal is interessant en leerzaam, de opdrachten uitdagend. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je elkaars werk en voer je schrijfopdrachten uit, een leuke combinatie. Je leert er niet alleen veel van, maar wordt ook gemotiveerd om creatief bezig te zijn. De organisatie van de Schrijversacademie is kleinschalig waardoor je persoonlijk contact hebt met de medewerkers. Super fijn want het komt wel eens voor dat een lesdatum niet uitkomt, en dan denken zij met je (en de groep) mee over de alternatieven. Kortom, ik ben heel blij dat ik dit ben gaan doen! Sabine Meekel (21 Nov)

Lees alle beoordelingen bij TrustPilot