Heidi Koren juni 2021

Heidi Koren

Heidi Koren

Hawaï 2000 vertelt het verhaal van Lin die met een burn-out thuis zit als op een dag haar oude, zieke vader door zijn vrouw bij haar wordt achtergelaten. Lin moet er niet aan denken haar vader binnen te vragen en laat hem op de bank bivakkeren. In de korte periode dat haar vader op de veranda woont, gaat Lin snel achteruit, tot zij de nodige besluiten niet langer kan uitstellen en de cirkel doorbreekt.

Heidi geeft al jaren poëzieles in het primair en voortgezet onderwijs naast haar docentschap bij de Schrijversacademie. Zelf is ze op het moment ook nog student aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten waar ze de Master Kunsteducatie volgt. Heidi blogt veelvuldig over verschillende onderwerpen, van kunsteducatie, tot yoga en alles wat ze tegenkomt en waar ze zichzelf graag “recht in de bek” om aankijkt. Haar blogs zijn te vinden op www.heidikoren.nl

In 2020 verscheen van Heidi de bundel Wie dit leest is gek, die ze zelf illustreerde met éénlijnige tekeningen. Momenteel werkt Heidi aan een nieuwe roman.