Opleidingen

Bij de Schrijversacademie vind je een uitgebreid assortiment aan schrijfopleidingen, variërend van boeiende creatieve tot praktische zakelijke opleidingen. Iedereen met een passie voor schrijven is welkom. Neem een kijkje in ons aanbod!

Vind jouw opleiding

De Schrijversacademie hanteert een unieke combinatie van (online) groepslessen en zelfstudie. Als student kun je in alle comfort vanuit je eigen huis studeren. Je hebt toegang tot een handige digitale leeromgeving, waarin je lesmateriaal en opdrachten kunt vinden. Daarnaast krijg je les van ervaren docenten uit het schrijversvak, die zelf ook boeken hebben geschreven. Ons opleidingsaanbod omvat de volgende schrijfopleidingen:

Start op een locatie bij jou in de buurt!

We zoeken onze leslocaties met zorg uit. Veel van de plekken hebben een relatie met cultuur: een bibliotheek, een uitgeverij, een cultureel centrum. Groot voordeel is dat de leslocaties verspreid liggen over het hele land: er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt. 

Naar de locaties

Laat je adviseren door het team van de Schrijversacademie!

Twijfel je over welke opleiding het beste bij je past? Of wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van een opleiding? Neem dan gerust contact op met ons team. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Klik hier