STAP-subsidie

De opleidingen van Schrijversacademie komen niet meer in aanmerking voor het STAP-budget. We helpen je echter graag bij het najagen van jouw schrijfdroom!

Waarom kan ik het STAP-budget niet meer gebruiken?

Sinds juli 2023 is het niet meer mogelijk om opleidingen van de Schrijversacademie te volgen met het STAP-budget. De overheid heeft besloten dat de subsidie alleen wordt toegekend aan OCW-erkend onderwijs. Maar laat dit je enthousiasme om je schrijfambities te verwezenlijken niet temperen! De Schrijversacademie staat altijd klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw schrijftalent.

Bekijk onze opleidingen

Bij de Schrijversacademie vind je een uitgebreid assortiment aan schrijfopleidingen, variërend van boeiende creatieve tot praktische zakelijke opleidingen. Iedereen met een passie voor schrijven is welkom. Neem een kijkje in ons aanbod.

Bekijk hier

Heb je vragen of wil  je meer weten?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs. Ze staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Klik hier

Evenementen

Naast uitgebreide schrijfopleidingen, organiseert de Schrijversacademie ook evenementen die schrijvers van alle niveaus bij elkaar brengen. Of je nu al bij ons studeert of nog moet beginnen, onze evenementen bieden de perfecte gelegenheid om je passie voor schrijven te verkennen, nieuwe inzichten op te doen, en in contact te komen met gelijkgestemde schrijvers. 

Klik hier