Marceline de Waard - auteur

9 juni 2019 verscheen het eerste boek van Marceline de Waard: Schandalig en andere zondagverhalen, een verhalenbundel. Later dit jaar verschijnt haar eerste roman: De Thuisreis – Terug naar Ierland. Hiermee begon zij oktober 2017, tijdens haar specialisatie aan de Schrijversacademie, anderhalf jaar later was hij af. Binnenkort begint ze aan haar tweede roman.

Daarnaast schrijft ze iedere week een nieuw zondagverhaal, dit publiceert ze op haar website: www.marcelinedewaard.nl.  Ze heeft een trouwe groep lezers, zij zeggen:

“Het is iedere zondag weer een feestje om je zondagverhaal te lezen!” “Humor, drama, thriller, ze weet het alle genres kernachtig te raken.” "Ik heb heel veel gelezen in mijn 75 jarige leven en ik vind haar nu al heel goed, waarbij af en toe een vergelijking met de schrijfstijl van Nora Roberts zich bij mij opdringt.” “Je blijft boeien met je verhalen. Nooit saai, altijd pakkend. Nooit één gemist.”

Ook doet ze regelmatig mee aan schrijfwedstrijden. Inmiddels zijn verhalen van haar hand in tien verschillende wedstrijdbundels verschenen en plaatste  vrouwenthrillers.nl twee Quillers van haar op hun website.

www.marcelinedewaard.nl

 

Deel deze blog: