Workshops

Bij de Schrijversacademie kun je niet alleen uitgebreide schrijfopleidingen volgen, maar ook boeiende workshops, waarin diverse interessante onderwerpen aan bod komen.

Versterk je schrijfvaardigheden

Alle workshops zijn als student naadloos te integreren in je opleiding, en vormen een waardevolle aanvulling op jouw persoonlijk schrijfproces.

Ben je nog geen student? Geen zorgen! Ook als nieuwsgierige nieuwkomer ben je van harte welkom om de workshops bij te wonen. De workshops bieden een uitstekende kennismaking voor degenen die willen ontdekken wat de academie in petto heeft!

 

Boekenweek

Door Anke Kranendonk

Een nieuw jaar, een nieuwe Boekenweek! De Boekenweek brengt Nederland in beweging naar de bibliotheek en boekhandel. In 2024 staat het thema 'Bij ons in de familie' centraal. Familierelaties vormen de kern van ons bestaan, maar soms kunnen ze ook complex zijn en zelfs verloren gaan. Toch brengen ze altijd verhalen met zich mee, diep geworteld in onze literatuur.

In deze creatieve schrijfworkshop verdiep je je in de Boekenweek, onder begeleiding van een ervaren docent. Je gaat aan de slag met een interessante schrijfopdracht geïnspireerd door het Boekenweekthema. Als je graag met taal speelt en je verbeelding wilt laten stromen, ben je van harte welkom om mee te doen!

Prijs: € 95,-
Prijs voor studenten: € 75,-
Locatie: online
Datum: maandag 18 maart
Tijd: 19:00 - 22:00


Inschrijven