Zakelijke Opleidingen

Bij zakelijk schrijven draait alles om helder en effectief communiceren. Wil jij leren hoe je met prikkelende artikelen en verhalen de aandacht van jouw doelgroep kunt vangen? Verken ons assortiment aan zakelijke opleidingen!

Het opleidingsaanbod

Wil je ontdekken hoe je als journalist complexe informatie glashelder kunt overbrengen? Of wil je leren hoe je teksten tot in de puntjes kunt polijsten? Bij de Schrijversacademie kun je je verdiepen in verschillende zakelijke vakgebieden. Onder begeleiding van ervaren docenten leg je tijdens de opleidingen een solide basis voor je algemene schrijfvaardigheid. Tegelijkertijd leer je alles over het door jou gekozen vakgebied. Kies een opleiding die bij jou past en start met jouw schrijfdroom!

Laat je adviseren door de Schrijversacademie!

Twijfel je over welke opleiding het beste bij je past? Of wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van een opleiding? Neem dan gerust contact op met ons team. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Klik hier

Ontdek onze Schrijversdag

De Schrijversdag is een inspirerende dag, gevuld met interessante masterclasses en spraakmakende interviews met bijvoorbeeld gevestigde auteurs. Zowel studenten, als nieuwkomers zijn van harte welkom om deel te nemen.

Lees meer