Creatieve opleidingen

Wie creatief schrijft, gebruikt zijn of haar verbeelding om gedenkwaardige verhalen te schrijven. De creatieve opleidingen van de Schrijversacademie zijn speciaal ontworpen voor studenten die de grenzen van hun fantasie willen verkennen.

Het opleidingsaanbod

Heb je altijd al gedroomd van het schrijven van je eigen kinderboek? Of wil je de poëet in jezelf aanwakkeren? Bij de Schrijversacademie kun je je verdiepen in verschillende literaire genres. Onder begeleiding van ervaren docenten leg je tijdens de opleidingen een solide basis voor je algemene schrijfvaardigheid. Tegelijkertijd leer je alles over het door jou gekozen genre. Kies een opleiding die bij jou past en start met jouw schrijfdroom!

Laat je adviseren door de Schrijversacademie!

Twijfel je over welke opleiding het beste bij je past? Of wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van een opleiding? Neem dan gerust contact op met ons team. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Klik hier

Ga mee op schrijfretraite!

Heb jij de behoefte om even een paar dagen volledig te focussen op schrijven, in de pracht van de natuur? En lijkt het je leuk om les te krijgen van een ervaren docent en andere schrijvers te leren kennen? Dan is de Schrijfretraite iets voor jou! 

Lees meer