Creatieve opleidingen

Wie creatief schrijft, gebruikt zijn of haar verbeelding om gedenkwaardige verhalen te schrijven. De creatieve opleidingen van de Schrijversacademie zijn speciaal ontworpen voor studenten die de grenzen van hun fantasie willen verkennen.

Het opleidingsaanbod

Heb je altijd al gedroomd van het schrijven van je eigen kinderboek? Of wil je de poëet in jezelf aanwakkeren? Bij de Schrijversacademie kun je je verdiepen in verschillende literaire genres. Onder begeleiding van ervaren docenten leg je tijdens de opleidingen een solide basis voor je algemene schrijfvaardigheid. Tegelijkertijd leer je alles over het door jou gekozen genre. Kies een opleiding die bij jou past en start met jouw schrijfdroom!

Laat je adviseren door de Schrijversacademie!

Twijfel je over welke opleiding het beste bij je past? Of wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van een opleiding? Neem dan gerust contact op met ons team. We staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

Klik hier

Ontdek onze Schrijversdag

De Schrijversdag is een inspirerende dag, gevuld met interessante masterclasses en spraakmakende interviews met bijvoorbeeld gevestigde auteurs. Zowel studenten, als nieuwkomers zijn van harte welkom om deel te nemen.

Lees meer