Korte opleiding Storytelling

€124,95 p/m

Wil jij graag in een mum van tijd leren hoe je de buitenwereld kan imponeren met een krachtig product- of bedrijfsverhaal? Tijdens de korte opleiding Storytelling duik je diep in de vertelkunst.

Inleiding

Versterk het merk van jouw bedrijf

Storytelling vormt een krachtige marketing- en communicatiestrategie voor bedrijven, waarmee een product of dienst op een boeiende manier aan de wereld wordt gepresenteerd. Wil jij graag jouw opdrachtgever helpen aan een onvergetelijk bedrijfs- of productverhaal? Of wil je graag jouw eigen verhaal aantrekkelijk leren vormgeven als (toekomstige) communicatieprofessional? Tijdens de korte opleiding Storytelling leer je in een mum van tijd alles over de kracht van woorden, en krijg je essentiële tools aangereikt om jouw storytellingvaardigheden te perfectioneren. Na afloop weet jij als geen ander hoe je een blijvende indruk kan achterlaten met jouw verhalen.

Voor deze opleiding verwachten we dat je al beschikt over een brede kennis van schrijven. Indien je dit nog niet hebt, adviseren we je om de volledige opleiding Storytelling te volgen.

Volg de gratis proefles

“Storytelling is de krachtigste manier om een idee de wereld in te helpen.”

Robert Mckee


Gedreven en betrokken docenten

Mijn opleiding aan de Schrijversacademie heb ik als een mooie en vooral leerzame tijd ervaren. De docenten zijn betrokken bij de studenten en halen met creatieve schrijfopdrachten het beste uit iedereen.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Ons team staat voor je klaar.

Inhoud

Hoe is de opleiding opgebouwd?

De korte opleiding Storytelling is zorgvuldig ontworpen om gepassioneerde schrijvers te begeleiden bij het schrijven van hun eigen product- of bedrijfsverhaal. De schrijfopleiding bestaat uit een gestructureerde reeks modules, met een verplichte start- en eindbijeenkomst. In totaal zijn er zes verplichte bijeenkomsten van elk 3 uur. In de tussenliggende weken maak je opdrachten vanuit huis in een digitale leeromgeving. Het leertraject is opgedeeld in verschillende fasen:

Specialisatie: Storytelling

3 modules - 6 bijeenkomsten

Vanuit een stevige basis, ga je de verdieping in. Je verkent de wereld van storytelling, en gaat aan de slag met je eigen verhaal.

Schrijversdag

De Schrijversdag is onderdeel van je opleiding. Tijdens deze informatieve dag maak je kennis met mensen uit de literaire wereld. Klik hier voor meer informatie.

Wat komt aan bod

Gedurende de korte opleiding Storytelling werk je gestaag aan het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Of je nu streeft naar het schrijven van een conceptversie of het volledig afronden van jouw bedrijfsverhaal. De Schrijversacademie helpt je om jouw schrijfambities te verwezenlijken.

Specialisatie Storytelling

Tijdens deze korte opleiding bespreek je in een horizongesprek, oftewel een 1-op-1-oriëntatiegesprek, jouw schrijfdoelen samen met een docent. Vervolgens maak je tijdens drie specialisatiemodules kennis met verschillende vormen van storytelling en onderzoek je hoe deze relevant zijn voor jouw bedrijf. Aan de hand van zelfonderzoek ga je aan de slag met het schrijven van jouw eigen bedrijfs- of productverhaal en leer je hoe je verschillende doelgroepen aanspreekt. Je verkent daarbij de do’s en don’ts van diverse mediakanalen. Ook krijg je tips hoe je jouw verhaal het beste kunt ‘pluggen’.

Ontvang feedback op jouw werk

Gedurende de opleiding beoordelen jouw docent en je medestudenten jouw werk en voorzien het van commentaar. Zo profiteer je van meerdere gezichtspunten op jouw schrijven en leer je van het werk van anderen.

Schrijversdag

De Schrijversdag is een mooie gelegenheid om te leren, te netwerken en te dromen over een bloeiende schrijverscarrière. Tijdens dit evenement maak je kennis met diverse schakels van de literaire wereld. Nieuwsgierig?

Lees meer

Examens & Diploma

Bezegel jouw schrijftalent met een getuigschrift

Indien je met succes alle modules hebt afgerond en actief hebt deelgenomen aan de bijbehorende praktijkbijeenkomsten, kan je een gewaardeerd getuigschrift van de Schrijversacademie in ontvangst nemen.

Wil je eerst de basis volgen?

Wil je eerst aan de slag met de basistechnieken van het schrijven? Dan kun je in plaats van de korte opleiding, ook de volledige opleiding Storytelling volgen.

Evenementen

Naast schrijfopleidingen, organiseert de Schrijversacademie ook evenementen die schrijvers van alle niveaus bij elkaar brengen. De evenementen bieden de perfecte gelegenheid om je passie voor schrijven te verkennen, nieuwe inzichten op te doen, en in contact te komen met gelijkgestemde schrijvers.

Lees meer

Wil je doorgroeien?

Heb je de smaak te pakken en wil je schrijven in diverse literaire genres of aan de slag met andere vakgebieden? Als ambitieuze auteur kan je bij ons meerdere schrijfopleidingen na elkaar volgen. Zo ben jij van alle markten thuis!

Bekijk alle opleidingen

Wil je een brochure aanvragen?

Loop jij ook al lang met dit schrijfidee? Twijfel niet langer en ga aan de slag!

Lesgeld

Kostenoverzicht

De korte opleiding Storytelling strekt zich uit over een periode van ongeveer 6 maanden. Over het algemeen bedraagt de totale studiebelasting zes tot acht uur per week. Het lesgeld is inclusief al het studiemateriaal, het horizongesprek, de studiebijeenkomsten en een Schrijversdag. Je kunt de opleiding in één keer betalen of het bedrag spreiden over 12 maanden.

Storytelling 6697

Eenmalig € 1.499,40   € 1.424,43 5% korting
12 maanden € 124,95
direct inschrijven

Eenmalige inschrijfkosten € 50,-

 

Meer informatie?

Wil je de brochure van Korte opleiding Storytelling ontvangen met meer informatie over de opleiding? Vul onderstaande formulier in en je ontvangt de brochure binnen enkele minuten in je mailbox.  


Om je beter te kunnen helpen bij je studiekeuze kunnen we contact met je opnemen. Door dit formulier te versturen geef je hier toestemming voor. Ook ontvang je onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden wanneer je wilt.

Startdata

Start met jouw schrijfdroom!

Voordat je aan de opleiding begint, dien je al te beschikken over schrijfervaring. Heb je nog geen ervaring of vooropleiding? Geen probleem! Deze opleiding is ook te volgen in combinatie met een basisopleiding schrijfvaardigheid. Benieuwd naar al onze leslocaties? Bekijk ze hier.

Zaterdag 14 september 2024 | 10:00