Een mooie en gloednieuwe website

De Schrijversacademie viert haar 10-jarig bestaan in stijl: met een gloednieuwe website! Je kunt nu nóg gemakkelijker ons opleidingsaanbod verkennen, succesverhalen lezen van onze (oud-)studenten, en ontdekken welke schrijfopleiding bij jou past.

De Schrijversacademie heet je van harte welkom op een splinternieuwe website! Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum hebben we onze oude website in een fris nieuw jasje gestoken. Met als doel? Een online thuishaven creëren die niet alleen informeert, maar ook inspireert en past bij al onze creatieve en talentvolle studenten.

Maar dat is niet alles - niet alleen heeft de website een flinke make-over ondergaan qua uitstraling. Ook hebben we alle informatie geactualiseerd én aangevuld. Voor elk van onze opleidingen kun je nu bijvoorbeeld een gloednieuwe studiegids aanvragen. Zo wordt het voor jou nóg eenvoudiger om de perfecte schrijfopleiding te vinden. Daarnaast kun je ons huidig docententeam verkennen, en een kijkje nemen op onze vernieuwde Wall of Fame. Hierop zetten wij met trots onze ambitieuze (oud-)studenten in de schijnwerpers.

Neem gerust een kijkje op onze website en verken de verschillende pagina's. Veel plezier!

Jubileumactie
Al een decennium lang staat iedereen van de Schrijversacademie klaar om talloze schrijvers te helpen bij het verwezenlijken van hun schrijfdroom. Ter gelegenheid hiervan hebben we een speciale actie. Als je je vóór zaterdag 16 december inschrijft via onze nieuwe website, hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Ideaal! Op naar de volgende tien jaar!

Bekijk alle opleidingen


Deel dit nieuws: