Grenslijn - Hanny Schoonderwoerd

Cover Grenslijn‘Ik kan niet wachten tot mijn moeder dood is.’ Wat een onschuldige opmerking lijkt tijdens een condoleance, blijkt een splijtzwam in een jarenlange vriendschap. In Grenslijn volgen we zes vrouwen die zichzelf en elkaar opnieuw moeten definiëren. Waar ze voorheen alles met de mantel der liefde bedekten, kunnen ze daar nu niet meer mee weg komen. Wat blijft er dan over van hun vriendschap?

Hanny Schoonderwoerd (1965) Iedereen heeft een verhaal. Het ontdekken van dat verhaal, van dát wat iedereen uniek maakt en onderscheidt van de ander, is altijd een rode draad geweest in haar werk. Eerst als loopbaancoach en de afgelopen jaren als schrijfcoach en uitgever bij uitgeverij Klare Taal. Grenslijn is het eerste boek van Hanny. Ze schreef het naar aanleiding van de specialisatie Romans en korte verhalen, die ze bij Robert Haasnoot volgde. Met een groepje vanuit de opleiding werkten ze samen verder aan hun verhaal.

Grenslijn is 22 november 2021 verschenen en verkrijgbaar als e-book, luisterboek en roman. Klik hier voor meer informatie.

 

Ga terug naar de Wall of Fame

 


Deel deze blog: